Szakmai elhivatottság 100%
Felkészült, profi csapatmunka 100%
Pontos határidők 100%
Kiváló ár-érték arány 100%
Szakmai elhivatottság 100%
Felkészült, profi csapatmunka 100%
Pontos határidők 100%
Kiváló ár-érték arány 100%

Az árajánlat kérés cégemnél elsősorban az alábbiak szerint történik.

Honlapomom olyan kapcsolatelvételi – ajánlatkérő űrlap működik, amely pontos kitöltése – és ha van elektronikusan mentett rajza és annak feltöltése – nagyban segíti egy elsődleges árajánlat elkészítését. Természetesen, ha szükséges az első árajánlat készítése előtt, amennyiben szükséges telefonon is egyeztetek megrendelőimmel. Majd az elkészült előzetes árajánlatot elektronikus úton elküldöm önnek.

Miért szükségesek a kötelezően kitöltendő adatok?

Az ön nevének ismerete gondolom nem szorul magyarázatra. A telefonszáma és e-mail címe azért szükséges, hogy meglegyenek a megfelelő kommunikációs csatornáink.
A munkavégzés helye számomra nagyon fontos információ, hiszen Csapatommal Székesfehérvárról indulunk nap, mint nap elvégezni a legkülönbözőbb ácsmunkát, ami utazási, szállítási költségekkel jár, amit bele kell kalkuláljak az árajánlatokba. De elsődlegesebb szempont az, hogy meg tudjam előre tervezni a munkavégzések helyét.
A munkavégzés tervezett befejezésére pedig azért van szükség, hogy kalkulálni tudjak, mennyi munkát és mikor tudok elvállalni. A Porteleki Tető egyik erőssége – büszkeségemre – a határidők pontos betartása.

Természetesen ezen adatokat a megfelelő törvényi feltételek mellett tárolom és használom, harmadik személynek semmilyen esetben nem adom ki, és a törvényi előírások betartásával a megadott időpontban megsemmisítem.

Az adatok feldolgozása után készítem el az árajánlatot Önnek.

Amennyiben az árajánlatom elnyeri az Ön tetszését az esetek nagy részében szükség lehet egy helyszíni bejárásra is, ahol személyesen pontosítunk még esetlegesen nyitott kérdéseket. Ezek után tudok Önnek végleges árajánlatot készíteni, amit szintén elektronikus úton juttatok el Önnek.

Az árajánlat tartalmazni fogja a munka elvégzésének munkadíját az anyagok, segédanyagok árát. Amennyiben azzal is megbíz, hogy az ácsmunka építési anyagait is szerezzem be, azok tételes árát, szállítási és egyéb költségeit.

Az árajánlatom soha nem minősül szerződésnek és tájékoztató jellegű. A munkadíjak az árajánlatban fix munkadíjak a leírt munkákra, ám az anyagok árai változhatnak abban az esetben ha az árajánlat készítése és a munka megkezdése közti időszakban a kereskedelmi árai nagyban változtak.

Kérjen tőlem árajánlatot