Szakmai elhivatottság 100%
Felkészült, profi csapatmunka 100%
Pontos határidők 100%
Kiváló ár-érték arány 100%
Szakmai elhivatottság 100%
Felkészült, profi csapatmunka 100%
Pontos határidők 100%
Kiváló ár-érték arány 100%

Minden építtetőnek fejfájást okoz, hogy hol kap megfelelő és megbízható minőségű tető építőanyagot elfogadható áron. Számos fakereskedés van a piacon, néha hasonló, néha pedig nagyon is eltérő árakkal. tetőt pedig nem rendszeresen készíttet senki sem, így valójában nincs tisztában a tető építési alapanyagáraival.

Ebben én segítek Önnek azzal, hogy kedvezményeimet is átadva beszerzem Önnek a megfelelő tető építési anyagot.

Ön nem tudja – miért és honnan is tudhatná – de a tető vázát képző faanyag, ami az esetek nagy többségében fenyő, beszerzési helytől függően lehet jó és rossz minőség. A legjobb építési fenyő a Szlovákiából beszerzett épületfa. Működési körzetemben általában ezt is árulják a fakereskedők, de találkozni az olcsóbb ám sokkal rosszabb minőségű ukrán vagy román épületfával is.

Én, ha tehetem és a megrendelőnek más igénye nincs, szlovák épületfát javaslok, megbízható, kereskedőktől. Ezek a kereskedések jellemzően egyéb szolgáltatásokat és építőanyagokat is kínálnak. Így megoldható, hogy egy helyről legyen szinte minden beszerezve. Én több ilyen fateleppel állok kapcsolatban így az építés helyének függvényében ajánlom megrendelőimnek valamelyik partneremet.

A tető építési anyag beszerzésének folyamata:

Amint ismert, hogy a szerkezetnek milyen épületfa igénye van, azt általában én rendelem meg valamely partneremnél, vásárlási kedvezményeimet átadva úgy, hogy a számla minden esetben a megrendelőm nevére van kiállítva. A kereskedő partnerek termékeiért jót állok.
tetők esetében szinte mindig szükség van a gomba és rovarmentesítésre, amit általában a fatelepen, mint szolgáltatást végeznek, így a tetőszerkezet anyaga már így vegykezelve érkezik az építési területre.

Az egyéb kiegészítő anyagok beszerzésébe is az ön segítségér vagyok. Segítek eligazodni abban, hogy az ön tetője milyen tetőfóliát igényel, figyelembe véve a tető fedését.

A tető bádogos anyagait szintén beszerzem kedvezményeim továbbadásával szín és méretpontosan, így meg tudom valósítani, hogy az ön tetője minden esetben határidőre anyagbeszerzési késlekedés nélkül, kedvezményes áron készüljön el.

Kérjen tőlem árajánlatot!

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben tetőt szeretne készíttetni, vagy felújítani, vagy egyéb ácsmunkára van szüksége, forduljon hozzám bizalommal, kérjen árajánlatot. Az árajánlatot rövid határidővel elektronikus úton juttatom el Önnek. Az árajánlatkérés részleteiről az alábbi cikkben kap bővebb információt:

Porteleki Gábor ácsmester, árajánlat kérés menete