Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjak Önnek biztosítani, kérem,  használja ingyenes online árajánlat kérő menüpontját honlapomnak.

Porteleki Gábor ácsmester a Tondach legeredményesebb tetőfedő mestere 2019-ben

2019-ben is megrendezésre került a Tondach Tetőfedő Rangadó, ahol a Tondach márka tetőcserepeivel, kiegészítő elemeivel készült tetők és azok mesterei mérhették össze tudásukat. Jómagam évek óta Tondach tetőmester vagyok, és 2019-ben elnyertem a Legeredményesebb Tetőfedő Partner címet. 

Porteleki Tető szolgáltatások

A Porteleki Tető ácsmester és faszarkezet építési szolgáltatásainak bemutatása.

 A pergola, árnyékoló, filagória, játékvár, a kerti fa építmények, kertes háza udvarának díszei lehetnek, ráadásul mindegyik hasznos funkcióval is bír. 

Kerti kiülő


A meleg hónapokban ezek a kerti építmények a pihenést, a kikapcsolódás szolgálják. Gyakorlatilag tavasztól késő őszig a család, a barátok kedvenc helye lehet. A filagória, pergola, vagy bármely árnyékoló, játékvár elkészítésének csak a képzeletünk szab határt. Készülhet épületfából, rönkfából vagy asztalos minőségű szárított faanyagból.  Lehet gyalult, hántolt natúr vagy felületkezelt.

A pergola, árnyékoló, filagória, játékvár könnyen és gyorsan elkészíthető, de minden esetben vegye igénybe szakember tanácsát már a tervezés fázisában, hiszen ezek a kerti faépítmények mindennapos használatban vannak ezért fontos azok statikai stabilitása, a szerkezet minden építési igénynek való megfelelése, a belesetek elkerülése miatt.

 A garázs vagy nyitott kocsibeálló elsődleges funkciója gépjárműve megóvása az időjárás viszontagságitól.

Garázsok, kocsibeállók

Egy szépen kivitelezett kocsibeálló teljes körűen illeszkedik meglévő környezetéhez. Bármely fedéssel elkészíthető, igény szerint oldalról is burkolható.

 

 A kert és a ház kapcsolatát legjobban egy szépen kialakított előtető, terasz, szaletli tudja szolgálni.

Előtető, szaletli

A megrendelők többsége utólag kéri a meglévő terasz befedését. Ennek a kérésnek  megfelelően készíthető cserép, zsindely, fémlemez vagy akár polikarbonát fedéssel az előtető, terasz, vagy szaletli. Természetesen a meglévő épülethez való illeszkedést is figyelembe véve. Egy szép szaletli kertjének dísze lehet, ahol családja kipihenheti a hétköznapot fáradalmait.

 

 

 A könnyűszerkezetes ház, faház hétvégi házként vagy lakóépületként is funkciónál. A könnyűszerkezetes ház, faház gyorsan kivitelezhető.

Faházak, könnyűszerkezetes házak

Igen fontos az épület statikai megfelelősége, illetve a megfelelő szigetelés és kiszellőzés megoldása. Utóbbiak elmaradása gombásodáshoz vagy fülledéshez vezethet. A külső burkolat általában fából készül, de kérés szerint készíthető akár vakolással is. A faanyag felületkezelése rendívül fontos a külső faburkolat esetében.

 A megfelelően elvégzett tetőfedés alkalmazásával, a tető a ház dísze lesz.

cserepezés, tetőfedés

 A tetőfedés (cserepezés, zsindelyezés) előtt a  megfelelő tetőszerkezet kiválasztása rendkívül fontos, a későbbi bosszúságok elkerülése érdekében. A fedőanyagok választéka rendkívül széles. A kiválasztott anyagnak színében és formájában az épülethez megfelelően kell illeszkednie.

A tetőfedés elkészítése kor a legújabb technológiákat alkalmazom, melybe beletartozik a palatetők átfedése bontás nélkül, a zsindelyes tetőfedés, cserepezés. Különböző bonyolultságú, modern és hagyományos tetőfedés agyagcseréppel, bramac betoncseréppel, zsindellyel, szabvány és természetes palával, és lemezzel.

 

 A bádogozás elengedhetetlen feltétele az épületek, tetőszerkezetek szivárgóvíz  mentesítéséhez.

 

Bádogozás, csatorna, lemezfedés

A bádogozáshoz szükséges bádogos anyag az igényeknek megfelelően kiválasztható. A rendelkezésre álló anyagok színe és minősége, termékskálája rendkívül széles. A bádogozás, csatorna készítés, ereszcsatorna felszerelés és a különböző szegélyek, lemezfedések magába foglalják a fedés előkészítéséhez szükséges bádogos munkákat.
Az épületek, tetők egyes részein a vízszigetelést és elvezetést csak különböző bádogszerkezetekkel tudjuk megbízhatóan elkészíteni. A leggyakrabban alkalmazott anyagok az alumínium, vörösréz, és a PVC.
A bádogozás területén az ereszcsatornától, a vápacsatornákon keresztül, a különböző szegélyeken át, minden bádogozást kiváló minőségben tudok elkészíteni.

 

Árajánlat kérés

Tisztelt Látogató!

Ha új tetőkészítés, ácsmunka, tetőfelújítás előtt áll, az alábbi űrlap beküldésével rövid határidővel biztosítok Önnek az adott ácsmunkára árajánlatot.

Kérem pontosan töltsön ki minden mezőt, és ha rendelkezik elektronikus formában rajzzal a megvalósítandó ácsmunkáról, kérem azt is küldje el nekem.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy végleges árajánlatot kizárólag személyes találkozó és a helyszín bejárása után tudok adni.

Minden ácsmunka egyedi ezért fontos, hogy az ácsmunka árajánlat kérésében minden ön által ismert részletet megírjon nekem, legyen szó tetőfelújításról, új tető készítéséről, vagy egyéb ácsmunkákról, beleértve teraszok fedését, kocsibeállók készítését.

A Porteleki Tető Porteleki Gábor ácsmester vezetésével arra törekszik, hogy az ácsmunka árajánlat elkészítésekor már minden apró részletre ügyeljen a megrendelővel közösen.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

Munkáim képekben

Elérhetőség

8000 Székesfehérvár,
Rózsahegyi u. 16. 

Telefon: 06205867049

E-mail: Porteleki Gábor

Facebook oldalam

Adószám: 63494187-2-27

Drónvideók

  •  
    Díjnyertes tető

    Díjnyertes tető

    A videón szereplő tető a Terrán Tetőcserép gyártó Kft. 2017-ben meghirdetett Terrán tetőfedő Pályázatán a rangos harmadik díjat nyerte el.

    134 Views

Következő videó

Szakmunkás tanulók gyakorlati képzése

A szakma szeretete és átadása az egyik legfontosabb dolog

Porteleki Gábor ácsmester több mint tíz éve, szakít időt arra, hogy a szakma gyakorlati oktatásában is részt vegyen. 
Erről, a szakma szépségeiről olvashatunk pár sort a képre kattintva.

Ács gyakorlati képzés

Tondach tetőcserepek, tetőrendszer

 Ismerjük meg kicsit jobban, mit nyújt Önnek a Tondach tetőfedő rendszer.További információk a tondach tetőrendszerről --->

 

Gerard referenciatető

Porteleki Gábor ácsmester okleveles Tondach tetőmester

tondach tetőmesteri oklevél

Többet szeretnék megtudni a Tondach tetőmesteri elismerésről.

Pályázati elismerés

A Terrán Tetőcserép gyártó Kft. 2017-ben meghirdetett Terrán tetőfedő Pályázatán, a Porteleki Tető csapata Porteleki Gábor ácsmester vezetésével a hullámos cseréppel fedett tetők kategóriában a rangos harmadik helyezést érte el.

tetőfedő pályázat

Ajánlott fatelep

Alba fa fatelep Székesfehérvár

Partnereim

tondach

terran tető

Bramach

gerard

velux

Roto

fakro

haufbau braun székesfehérvár

Tetőcentrum

Fehérvár tető