Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjak Önnek biztosítani, kérem,  használja ingyenes online árajánlat kérő menüpontját honlapomnak.

Porteleki Gábor ácsmester a Tondach legeredményesebb tetőfedő mestere 2019-ben

2019-ben is megrendezésre került a Tondach Tetőfedő Rangadó, ahol a Tondach márka tetőcserepeivel, kiegészítő elemeivel készült tetők és azok mesterei mérhették össze tudásukat. Jómagam évek óta Tondach tetőmester vagyok, és 2019-ben elnyertem a Legeredményesebb Tetőfedő Partner címet. 

Porteleki Gábor ácsmester a Tondach tetőcserepekkel készül tetőfedések egyik kiemelt és a Tondach által is elismert szakembere. 2019-ben a Tondach legeredményesebb tetőfedő partnere!

Számos szakmai díjakat is kapott magastető kivitelezőjeként, most be szeretné Önnek mutatni, mit nyújthat a Tondach tetőrendszer.

Kevesen tudják, hogy milyen fontos szerepe van a magastetőknek a szél és a vihar elleni védelemben. A kiemelkedő minőségű tetőfedő anyagoknak, az alkalmazástechnológiának és a szakszerű kivitelezésnek köszönhetően a tetők ma már a heves viharoknak is ellen tudnak állni.
A mi, csapadékban gazdag éghajlati viszonyaink között ez a tetőkialakítás már évszázadok óta bizonyít, és ma is kiemelkedő védelmet nyújt.
A szakemberek számára a magas tetők eső elleni védelme évszázados tapasztalatok eredménye. Hagyományosan a csapadékot az egymásra fektetett tetőcserepek levezetik, és normális esetben így a víz nem tud bejutni a szerkezetbe. Egy lapos tetőt ezzel szemben úgy kell kivitelezni, hogy az tökéletesen vízálló legyen, ami azt jelenti, hogy a tetőhéjazatot teljesen le kell zárni.


Emennyiben többet szeretne megtudni a Tondach tetőrendszerekről, töltse le a Tondach tetőrendszer ismertetőt, vagy kérjen szakmai konzultációt Porteleki Gábor Ácsmestertől, a Tondach tetők szakértőjétől.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

Huszonnyolc éve dolgozom az ács szakmában. Az pedig már nagy idő. Elkészítettem jónéhány tetőt, és mára mestervizsgával rendelkező ácsmesterként, magasépítő technikusi oklevéllel, felelős műszaki vezetőként azt gondolom, semmit nem csinálnék másként.
Igaz, hogy számos szakmai díj tulajdonosa is vagyok, de legbüszkébben arra gondolok, hogy 2007-óta, azaz tizenhárom éve az ács szakmunkás tanulóknak szakmai gyakorlati képzést is tartok.

Néhány évvel ezelőtt az ács szakma hiányszakmának számított, és én ezen nem csodálkozom. Ehhez a szakmához nyugalom, önfegyelem, kézügyesség, térlátás kell, és tudnia kell csapatban dolgozni annak, aki ezt a nehéz és kihívásokkal teli szakmát választja. Talán ez az utóbbi a legfontosabb. Csapat nélkül nincs tető. Szakmai díjaimat is első sorban ács csapatomnak kell megköszönjem, hiszen nélkülük nem kaphattam volna meg őket. Ahogy a csapatom abban is nagy segítség, hogy ezt a férfias szakmát át tudjuk adni a következő generációknak.

Az utánpótlás mindig is fontos lesz, hiszen házak, épületek mindig fognak épülni, és az építmények dísze, a koronája a tető. Persze fontos funkciója is, hiszen a tető az, ami sok tíz évre biztosítja, hogy az épület funkcionálisan működjen. A tetőszerkezeteket pedig pontosan, precízen kell elkészíteni. Éppen ezért van nálam hangsúly azon, hogy lehetőség szerint mindig legyen a csapatomban egy két tanuló.

Azt szeretném, hogy a szakma alapjain kívül, megtanulják és megértsék, hogy egy ács brigád nem csak építőmunkások csapata, hanem egy összetartó, jó szellemiségű, felelős társaság, akik figyelnek és vigyáznak egymásra, minden koron pontos és precíz munkát végeznek, és nem utolsó sorban büszkék minden egyes befejezett feladatukra, legyen az egy komplett épület teteje vagy egy pergola. Mert valójában mindegy, mit kell elkészíteni, az a fontos, hogy az időtálló, esztétikailag szép, statikaileg kiváló legyen.

De fontos a modern technológiák elsajátítása is. Amikor én kezdtem a szakmát, még hírből sem hallottunk olyan hordozható elektromos szerszámokról, amikkel ma sokkal hatékonyabban vagyunk képesek dolgozni. Ma már az alap szerszámaink mellet ezek precíz használata is nagyon fontos, ezért arra is nagy hangsúlyt helyezek, hogy a tanulók a gyakorlatban ismerjék meg ezeket az eszközöket, szerszámokat.

Mi tagadás az sem utolsó szempont, hogy jól eső érzés, amikor egy tanulóból szakmunkás lesz és elkezdi a szakmát. Folyamatosan abban reménykedem, hogy nem csak a szakma gyakorlati alapjait tanulta meg nálam, hanem a szakma szeretetét, a csapatban dolgozás, a felelősségvállalás és a szakmai igényesség alapjait is.
Tudom, hogy általános vélemény, hogy egy vállalkozásnál, ahol nagyon lényeges szempont a nyereségesség, ebből fakadóan a hatékony munkavégzés, nincs sok idő a képzésre. Ebből fakadóan nem is lehet teljes értékű gyakorlati képzést adni. De azon tanulók, akik fogékonyak erre a szakmára reményeim szerint minden fontos alapot elsajátíthatnak. Ez nyilvánvaló cél is, hiszen szakmai gyakorlatuk alatt azt is meg kell tanulniuk, hogy a gyakorlati időben is értékteremtő módon tudjanak részt venni.

Porteleki Gábor ácsmester már a rangos Tondach tetőmesteri oklevéllel is rendelkezik.

 

tondach tetőmesteri díjA gyönyörű tetőhöz a kiváló minőségű Tondach kerámiacserép és a megfelelő gyári kiegészítők kiválasztása mellett szükséges egy szakértő tetőfedő, ácsmester csapat is, akik a tetőt képesek a szakmai követelményeknek megfelelően felépíteni.

A Tondach vásárlói számára ebben is segítő kezet nyújt, ezért életre hívta a Tondach Tetőmester Programot.

A programhoz kizárólag olyan – független szakmai szervezetek és szakértők, valamint a Tondach felelős szakembere által minősített – szakemberek, tetőfedők, ácsmesterek tartozhatnak, akik bizonyították hozzáértésüket, kiválóságukat és referenciákkal is rendelkeznek.

A Tondach ácsmester partnereit folyamatosan képzi, tájékoztatja termékújdonságairól. Így tehát Ön számíthat a Tondach tetőmesteri oklevéllel rendelkező ácsmesterek esetében szakmai segítségre a kerámiacserép kiválasztásában, a minőségi kiegészítők ajánlásában, hiszen ez a minden részletre kiterjedő szakmaiság garantálhatja az évtizedeken át megbízható, minőségi, és esztétikus tetőt.

Árajánlat kérés

Tisztelt Látogató!

Ha új tetőkészítés, ácsmunka, tetőfelújítás előtt áll, az alábbi űrlap beküldésével rövid határidővel biztosítok Önnek az adott ácsmunkára árajánlatot.

Kérem pontosan töltsön ki minden mezőt, és ha rendelkezik elektronikus formában rajzzal a megvalósítandó ácsmunkáról, kérem azt is küldje el nekem.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy végleges árajánlatot kizárólag személyes találkozó és a helyszín bejárása után tudok adni.

Minden ácsmunka egyedi ezért fontos, hogy az ácsmunka árajánlat kérésében minden ön által ismert részletet megírjon nekem, legyen szó tetőfelújításról, új tető készítéséről, vagy egyéb ácsmunkákról, beleértve teraszok fedését, kocsibeállók készítését.

A Porteleki Tető Porteleki Gábor ácsmester vezetésével arra törekszik, hogy az ácsmunka árajánlat elkészítésekor már minden apró részletre ügyeljen a megrendelővel közösen.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

Munkáim képekben

Elérhetőség

8000 Székesfehérvár,
Rózsahegyi u. 16. 

Telefon: 06205867049

E-mail: Porteleki Gábor

Facebook oldalam

Adószám: 63494187-2-27

Drónvideók

  •  
    Díjnyertes tető

    Díjnyertes tető

    A videón szereplő tető a Terrán Tetőcserép gyártó Kft. 2017-ben meghirdetett Terrán tetőfedő Pályázatán a rangos harmadik díjat nyerte el.

    134 Views

Következő videó

Szakmunkás tanulók gyakorlati képzése

A szakma szeretete és átadása az egyik legfontosabb dolog

Porteleki Gábor ácsmester több mint tíz éve, szakít időt arra, hogy a szakma gyakorlati oktatásában is részt vegyen. 
Erről, a szakma szépségeiről olvashatunk pár sort a képre kattintva.

Ács gyakorlati képzés

Tondach tetőcserepek, tetőrendszer

 Ismerjük meg kicsit jobban, mit nyújt Önnek a Tondach tetőfedő rendszer.További információk a tondach tetőrendszerről --->

 

Gerard referenciatető

Pályázati elismerés

A Terrán Tetőcserép gyártó Kft. 2017-ben meghirdetett Terrán tetőfedő Pályázatán, a Porteleki Tető csapata Porteleki Gábor ácsmester vezetésével a hullámos cseréppel fedett tetők kategóriában a rangos harmadik helyezést érte el.

tetőfedő pályázat

Ajánlott fatelep

Alba fa fatelep Székesfehérvár

Partnereim

tondach

terran tető

Bramach

gerard

velux

Roto

fakro

haufbau braun székesfehérvár

Tetőcentrum

Fehérvár tető